Početna O nama Kontakt
 

O nama

Euris d.o.o. je spoljno trgovinska kompanija specijalizovana za uvoz, distribuciju i prodaju robe sa sedištem u Beogradu i deo je grupacije koja posluje u više Evropskih zemalja.

Razvojem tržista i definisanjem potreba potencijalnih kupaca, Euris d.o.o formira tri segmenta poslovanja - bela tehnika, industrijsko pakovanje, i posredovanje - i postaje zastupnik i distributer proizvoda vodećih Evropskih kompanija u svom segmentu. 

Euris d.o.o je perspektivna i mlada firma koja je zasnovana na principima stručnosti, profesionalnosti, odgovornosti i opštoj poslovnoj kulturi zaposlenih. Insistira se na stalnom poslovnom usavršavanju i bliskom kontaktu sa potencijalnim korisnicima nasih proizvoda i usluga. Odabirom naših proizvoda je postignut je najbolji odnos cene i kvaliteta. Zadovoljan kupac je nas uspeh i potvrda da naš tim dobro radi.
Industrijsko pakovanje
Euris u segmentu industrijskog pakovanja nudi proizvode vrhunskog kvaliteta robnih marki:
  • SIGNODE
  • PROPACK
  • CARYSTRAP 
  • ORIPACK

Širok spektar proizvoda za pakovanje baziran je na ponudi mašina i alata za pakovanje, čeličnoj traci, plastičnoj traci za pakovanje kao i streč foliji. Osnovna primena proizvoda za pakovanje je u mašinskoj industriji, industriji proizvodnje čelika i obojenih metala, drvno prerađivačkoj, papirnoj, novinskoj industriji i industriji građevinskog materijala, hemijskoj industriji, prehrambenoj industriji i sl.

Stalan kontakt sa kompanijama koje zahtevaju pouzdan sistem pakovanja i kvalitetnu ponudu uslovljenu zahtevima tržista,  osnovni je cilj našeg delovanja.

Grejna tela i el. bojleri

Firma Euris Doo je uvoznik i generalni distributer proizvoda robne marke TESY - uljnih radijatora, električnih grejalica, konvektora, gasnih peći i električnih bojlera. U pitanju su proizvodi koji se odlikuju visokim kvalitetom izrade i prepoznatljivim i modernim dizajnom.
U sklopu firme je magacin, koji sadrzi znacajnu kolicinu stalne ponude proizvoda, spremnu za brzu i efikasnu distribuciju. Detaljnije...

 
Posredovanje
Novi segment poslovanja nase kompanije je posredovanje u prometu nepokretnosti kao i izrada planske i projektne dokumentacije na prostorima Crne gore i Srbije. Posedujemo ekskluzivne lokacije na Crnogorskom primorju kao i u Staroj Pazovi i Novom Sadu. Detaljnije...
 
 
 
Prijatelji sajta Naši partneri   Kontaktirajte nas
    Ulica: Save Maškovića br 3, Beograd
Tel/Fax: + 381 11 3989 038
Tel: + 381 11 6305 050
E-mail: office@euris.rs
Euris Pakovanje © Sva prava zadržana 2008 - 2014 god. Izrada sajta NedjaBundalo.Com